Van Avermaat met Degenkolb in de Tourrit over de kasseien in 2018/Van Aert wint in Parijs in Tour 2021.
Volledig scherm
Van Avermaat met Degenkolb in de Tourrit over de kasseien in 2018/Van Aert wint in Parijs in Tour 2021. © Photonews

Meteen kans op geel voor Van Aert en een mini-Parijs Roubaix: zo zou de Tour de France 2022 eruitzien

Tour de franceDe Tour 2022 krijgt stilaan vorm. De Grand Départ in Denemarken, een mini-Parijs-Roubaix en een passage door België. Dit is hoe het parcours van de Ronde van Frankrijk er volgend jaar zou uitzien.

23 reacties

  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    René Pijnacker , van zoveel renners konden er toch nog anderen winnen ook op de Mont Ventoux . Wie wil daar niet winnen .Toch geen toeval dat het Wout was !!
  • nicole haeck

    3 jaar geleden
    Het is de media ,niet wout die het zegt he. En men spreekt over kansen .dus het vel van de beer is nog niet verkocht hè
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    Wanneer je mountainbike wedstrijden rijdt kun je geen punten voor de weg halen. En Wout kon Mont Ventoux pas winnen nadat hij zich op achterstand had laten rijden.
  • Mieke Ponet

    3 jaar geleden
    Nogal logisch dat men Wout de meeste kansen geeft, een vb in één dag koersen veruit de beste en 1ste, in ritten koersen de 8ste en in tijdrit koersen de 2de en om te eindigen algemeen de 2de op de ranking. De punten algemeen Wout 4382 en MVDP 2461 of dat een verschil is en verder moet er niet gezeverd worden zeker.
  • Liliane Wuyts

    3 jaar geleden
    MvdP kon het geel behouden omdat niemand er zo vroeg al in geïnteresseerd was. De tour duurt wel 3 weken, maar voor MvdP maar 1 week. Dan kun je ook 1 week vollen bak gaan. Heel ander gegeven. Beetje serieus blijven in de vergelijkingen he.