© Familie

© VTM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Lien Van de Kelder maakt intrede in ‘Familie’

Lien Van de Kelder, bekend van onder andere ‘Zone Stad’ en ‘The Spiral’ zal opnieuw in een Vlaamse soap te zien zijn. Ze keer niet terug naar ‘Thuis’, waar ze eerder de rol van ‘Sofie Bastiaens’ op zich nam, maar ze maakt de overstap naar ‘Familie’.

mrra

Op maandag 24 april verschijnt ze voor het eerst in ‘Familie’ als Marie Devlieger, een intelligente zakenvrouw die een verleden heeft met Lars (Kürt Rogiers). Dat Lars al heel wat flirts op zijn palmares heeft staan, is een publiek geheim. Ook de naam van Marie staat op dat lijstje. De twee hadden een korte, maar passionele verhouding. Al wordt voor de kijker snel duidelijk dat Marie nog een belangrijke rol zal spelen in het leven van Lars.

“Mijn personage Marie is een warme, sympathieke en zelfstandige zakenvrouw”, vertelt Lien Van de Kelder. “Ze heeft een hart voor kinderen, maar werd zelf onvruchtbaar verklaard. Marie besloot om kinderpsychiater te worden, maar oefende die job om een nog mysterieuze reden nooit uit. Nu richt ze zich op de – veiligere – psychologische kant van het bedrijfsleven. En zo liep ze Lars tegen het lijf. Marie woont in Londen en ontmoette hem eerder toevallig als ‘friend with benefits’. Maar blijft alles wel zo vrijblijvend?”

Op donderdag 16 februari staat ze voor het eerst op de set in Boortmeerbeek. En daar kijkt ze erg naar uit. “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe rol. Veel van de acteurs ken ik van mijn periode bij ‘Zone Stad’ en ook de studio is me vertrouwd. Het voelt dus als thuiskomen in een warme ‘Familie’. Een samenwerking om naar uit te kijken!”

Met gemiddeld 827.651 kijkers per aflevering is ‘Familie’ geliefder dan ooit en dat willen ze zo houden. Daarom komt er regelmatig vers bloed bij. Lien is niet het enige nieuwe gezicht in de soap, ook Erika van Tielen deed onlangs haar intrede in de reeks.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER