REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Brentford BRE
0
EINDE
1
Chelsea CHE
  • Ben Chilwell Goal 45'+1'

Chelsea dankzij gevleide zege bij Brentford weer alleen leider, kanon Lukaku zwijgt voor zesde match op rij

Premier LeagueChelsea is dankzij een zege bij Brentford weer opgeklommen naar de koppositie in de Premier League. De Blues haalden het met 0-1, mede dankzij een geweldige prestatie van doelman Edouard Mendy. Romelu Lukaku kende geen al te gelukkige partij en wist voor de zesde match op rij niet te scoren voor Chelsea.

29 reacties

  • Luc Ver Eecke

    3 jaar geleden
    Veel overroepen , en nu is zijn geluk op !
  • roel beckers

    3 jaar geleden
    Veel eigendunk en adoratie van zelfverklaarde voetbalkenners. De realiteit is nu eenmaal anders. Traint op zijn sterke punten en niet op zijn zwakke volgens de bondscoach. Tja dan is dit het resultaat.
  • Jean Van den Bergh

    3 jaar geleden
    Wringt vakkundig veel kansen de nek om. Niet scoren is storen? Als hij niet kan scoren moet hij de verdedigers weglokken van 't doel zodat er ruimte is voor de opkomers, maar dat doet hij niet hij begraaft z' n grote teen aan't penaltypunt en gaat daar niet meer weg. Hij weet zelfs niet dat hij buitenspel staat. Hij kan beter kinderbueno's gaan verkopen.
  • Jan Daems

    3 jaar geleden
    Lukaku weegt op een verdediging en daarin schuilt zijn verdienste voor de ploeg. Als de tegenstander de ballentoevoer kan afsnijden, staat hij echter op een eilandje en gaat er geen gevaar meer van uit. Spitsen zoals een Lewandowski weten daar perfect een mouw aan te passen, die blijven zelfs dan nog gevaarlijk want die hebben nog andere pijlen op hun boog, bij Lukaku zijn we dan echter uitgepraat. Jezelf tot wereldspits uitroepen getuigt niet meteen van zelfkennis.
  • Karl Huysmans

    3 jaar geleden
    Oei,en dat voor een zelf verklaarde wereldspits.nog 2 weken en zit terecht terug op de bank.