• 39' Goal Abdoul Tapsoba
  • 50' Goal Denis Dragus
  • Xavier Mercier Goal 90'+6'
  • Sory Kaba Goal 90'+9'

Standard gooit in minuut 99 zege te grabbel in wedstrijd vol suspense, Elsner zegt waar het op staat: “Deze ploeg moet karakter kweken”

Jupiler Pro LeagueAi ai Standard. De Rouches leken op weg om onder nieuwe coach Luka Elsner een eerste resultaat neer te zetten, maar draaide dat even anders uit. In de tien minuten blessuretijd door lang oponthoud nadat de VAR ironisch genoeg zeven minuten nodig had om de 3-0 van Dragus af te keuren, scoorde eerst Mercier en daarna Kaba. Zij wisten de goals van Tapsoba en Dragus uit en zo eindigde het in Luik na een onwaarschijnlijke slotfase op 2-2. Elsner was na de match helder en hard in zijn analyse: “Deze ploeg moet karakter kweken.”