“Precies James Bond”: veel aandacht voor de outfit van prins William tijdens Earthshot Prize-evenement

RoyaltyPrins William (39) heeft niet alleen goed gescoord met zijn initiatief Earthshot Prize, een milieuprijs die voor het eerst werd uitgereikt, maar ook met zijn kleding. Ook zijn vrouw Kate Middleton (39) kreeg veel positieve reacties op haar outfit.

  1. EXCLUSIEF. Koning Filip vindt uitspraken van zijn broer Laurent ongepast en tikt hem op de vingers
    PREMIUM
    Royalty

    EXCLUSIEF. Koning Filip vindt uitspraken van zijn broer Laurent ongepast en tikt hem op de vingers

    Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) op de vingers getikt over zijn exclusief interview met HLN. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf? En klopt het dat Laurent toestemming moet vragen om zijn neef in Luxemburg te bezoeken? Onze royaltyexpert Wim Dehandschutter beantwoordt uw vragen.
  2. EXCLUSIEF. Prins Laurent bereidt compleet nieuw leven voor in buitenland: “En daar heb ik geen dotatie voor nodig”
    PREMIUM
    Royalty

    EXCLUSIEF. Prins Laurent bereidt compleet nieuw leven voor in buitenland: “En daar heb ik geen dotatie voor nodig”

    Prins Laurent (60) is “een nieuw leven aan het voorbereiden”, bekent hij aan ons. Hij wil minder publieke taken uitvoeren en laat zelfs uitschijnen dat hij zich liever niet meer beschikbaar wil stellen voor het koningshuis. Over zijn eerste project in dat “nieuwe leven” heeft de prins zelfs al een akkoord getekend. Laurent vertelt in dit gesprek exclusief over zijn buitenlandse plannen. “In de tijd die ik nog heb voor ik sterf, wil ik iets bereiken waar mijn kinderen trots op zullen zijn.”