©  BELGA

Daar is José Jeunechamps weer bij rode lantaarn Moeskroen: maand na vertrek als assistent wordt hij nieuwe T1

Moeskroen is niet ver gaan zoeken naar een nieuwe coach. Een maand na zijn vertrek als assistent van toenmalige trainer Enzo Scifo, is José Jeunechamps (54) terug. Met zijn ervaring moet hij Moeskroen - rode lantaarn in 1B - in het profvoetbal weten te houden.

Jonas Withouck

Kersvers technisch directeur Philippe Saint-Jean heeft er niet lang over gedaan om een nieuwe coach te vinden na het ontslag van Enzo Scifo. Afgelopen donderdag beëindigde de club uit Henegouwen de samenwerking met Scifo. Na een nieuwe competitienederlaag kregen ook Mbo (technisch directeur) en Emile Mpenza (assistent-trainer) hun C4.

“Technisch directeur Philippe Saint-Jean had een goed gevoel bij José Jeunechamps”, klinkt het op de clubwebsite. “De nieuwe coach kent de groep heel goed en hij zal daardoor beslissingen kunnen maken die nodig zijn om de club zo snel mogelijk weer op het juiste spoor te krijgen.”

Rode lantaarn

Wil Moeskroen zich nog redden, zal er een serieuze remonte nodig zijn. De situatie is nog niet uitzichtloos, maar Les Hurlus moeten wel dringend punten pakken. Met twee punten uit acht wedstrijden staan ze troosteloos laatste. RWDM is voorlaatste met acht punten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer