Scott Minerd, CIO van Guggenheim Investments.
Volledig scherm
Scott Minerd, CIO van Guggenheim Investments. © EPA/AFP

Topbankier die bitcoinkoers van 600.000 dollar voorspelde: “Ik begrijp niet wat er gebeurt”

CryptomuntenEen topbankier die begin dit jaar voorspelde dat de koers van bitcoin kan stijgen naar 600.000 dollar, zegt nu dat hij niet begrijpt wat er gebeurt op de markt van cryptomunten. Daarom investeert Scott Minerd, CIO van Guggenheim Investments, niet meer in bitcoin. “Als je niet begrijpt wat er gebeurt, moet je uit de markt stappen.”

54 reacties

  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Lucht blijft lucht. In welke verpakking je het ook aanbiedt. En aan lucht geen gebrek. Als je toch wil speculeren speculeer dan op zink. Dat wordt schaars.
  • Bart Werbrouck

    3 jaar geleden
    Crypto kopen en verkopen is een manier om geld te verdienen. Maar het is geen beleggingsmiddel. Af en toe wat van de winst cashen en leuke dingen mee doen. De dag dat het crasht ben je dan eigenlijk niets kwijt.
  • francois van heyste

    3 jaar geleden
    Deze die rijk geworden zijn met bitcoin ,breken het nu af ,want zij zijn binnen ,ze hebben genoeg geld aan de bitcoin verdiend
  • Mike Rodik

    3 jaar geleden
    het is gokken en velen early investors hebben gouden zaken gedaan, ook al zakt bitcoin nu met de helft; blijven ze miljornairs daar ze kosten voor enkele euros
  • Christiane Van den Broeck

    3 jaar geleden
    Over 10 a 20 jaar draait heel de wereld op de blockchain. Identiteit , Chain supply management, slimme contracten, eigendommen, certificaten, NFT's, social media , banking, gaming, en ga maar door. Blockchain is de toekomst, en bitcoin zal altijd zijn waarde blijven hebben als 'first mover' .