Romelu Lukaku.
Volledig scherm
Romelu Lukaku. © Photo News

“Romelu is ‘overplayed’ en mentaal wat uitgeput”: Chelsea-coach Tuchel komt met opvallende uitleg over droogte Lukaku

BUITENLANDS VOETBALZes matchen al staat Romelu Lukaku droog bij Chelsea. Het doet in Londen stilaan wat vragen rijzen over de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. Coach Thomas Tuchel wijst naar de fysieke én mentale overbelasting van Lukaku.

26 reacties

  • ahmed elhaou

    2 jaar geleden
    pure jaloezie
  • Werner Bleyen

    3 jaar geleden
    Ik heb zo deindruk dat de meeste mensen zijn vergeten wat hij bij inter heeft gepresteerd. En vergis je niet dat was op het hoogste niveau. De Italianen respecteerde hem hem wel, maar hier hebben ze altijd kritiek op hem. Kan best zijn dat hij in een mindere periode zit, Messi en Ronaldo hebben die periode.s ook al gehad ! Jammer dat de meeste mensen ook al vergeten zijn wat Lukaku al heeft betekend voor de nationale ploeg.
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Altijd zelfde liedje zelfde zever , janneke en moeke. Wel in Italië serie A of Premier Lig spelen geen jengelen en miekes. Als ze maar kunnen afbreken. Geen enkele Belgische voetballer heeft het al zo ver gebracht in het buiten land en of bij top ploegen . Als men in de top 3 a5 vijf beste spitsen staat. De zeveraars zien dit niet ,enkel als Romelu paar keer niet scoort. Iedere spits heeft dit voor.
  • Erik De baene

    3 jaar geleden
    De beste spits die België ooit gehad heeft.
  • Karel Willockx

    3 jaar geleden
    Tegen janneken enieken kan die een goal maken ,maar tegen topploegen raakt die geen bal. Miskoop van het jaar .