Donald Trump en Colin Powell
Volledig scherm
Donald Trump en Colin Powell © EPA/Reuters

Trump hekelt “mooie” berichtgeving in de media over pas overleden Colin Powell

Donald Trump heeft Colin Powell bekritiseerd, amper een dag na de dood van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken. “Colin Powell heeft veel fouten gemaakt, maar bon, moge hij rusten in vrede!” stelde de oud-president dinsdag in een vernietigende verklaring, waarin hij ook jammerde over de berichtgeving in de media.

29 reacties

  • Lucien Switten

    3 jaar geleden
    Powell had met Bush, Cheney en Blair voor het internationaal gerechtshof in Den Haag moeten staan. Maar dat dient duidelijk alleen tegen verliezers van oorlogen, niet tegen oorlogsstichters als Powell. Door de fout van dit viertal is het midden-Oosten en Noord-Afrika tegenwoordig zo goed als ontoegankelijk geworden voor ons Westerlingen.
  • Bart Verwegen

    3 jaar geleden
    Dit is enkel en alleen omdat Powell kritiek had op Trump, anders zou hij hem opgehemeld hebben ongeacht zijn fouten met betrekking tot Irak.
  • Willy Scholaart

    3 jaar geleden
    Trump heeft zeeeer groot gelijk, maar ja over de doden niets dan goed, ik heb ook nog begrafenissen gedaan waar ik geen traan gelaten heb en waar ik een zeer grote reden voor had en het was dan nog zeer dichte familie.
  • Jean Vangronsvelt

    3 jaar geleden
    Trump is tegen de nieuwe wereldorde van de ELITE en daarom moest hij door allerlei criminele handelingen van de tegenpartij en hun handlangers van het toneel verdwijnen. Trump moest van het toneel verdwijnen, die paste niet in de nieuwe strategie van de nieuwe wereldorde wat de grootste bandietenbende ooit heeft bestaan is. Maar gerechtigheid zal geschieden.
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Over de oorlog in Irak heeftTrump uitzonderlijk gelijk. Bush en Blair zouden voor het internationaal tribunaal in Den Haag moeten verschijnen hiervoor.