Beeld in een metrostation in de Russische hoofdstad Moskou eerder deze maand.
Volledig scherm
Beeld in een metrostation in de Russische hoofdstad Moskou eerder deze maand. © BELGAIMAGE

WHO: “Europa enige regio ter wereld met stijging in aantal coronagevallen vorige week”

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat het aantal coronagevallen in Europa afgelopen week met 7 procent is gestegen. Europa is op dit moment de enige regio ter wereld waar het aantal besmettingen weer toeneemt.

21 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    De mensen die onder een brug of op straat slapen, hebben geen enkele last van al die corona besmettingen. Het Afrika continent, dat meer dan een miljard inwoners telt, heeft maar ongeveer 1,5 miljoen gevallen gehad, ondanks het nijpende tekort aan vaccins, volgens gegevens verzameld door de John Hopkins University. Werd er Corona geld verdient bij de politiek? Waren deze injecties toch niet zo goed? Waarom moest al de bevolking reizen met openbaar vervoer? Helpen niet-medische mondkapje niet?
  • Michelle Detont

    3 jaar geleden
    De regio met de meeste vaccinnaties en toch de meeste besmettingen, maak er een tekeningske bij , dan weten we dat we allen voor niks zijn ingeent.
  • Marc Devuldere

    3 jaar geleden
    Niet verwonderen. Ik was gisteren in de Colruyt het was er niet druk maar ge moet zoeken naar iemand met een mondmasker. Ik heb ook niemand de winkelkar zien ontsmetten en toen ik het deed werd ik bekeken alsof ik van een andere planeet kwam.
  • Michael Wouters

    3 jaar geleden
    Et alors? Europa is volgens diezelfde WHO ook koploper in aantal testen per duizend inwoners. Als je niet test, heb je ook geen positieve gevallen. En een groot deel van Afrika, Zuid-Amerika en Azië delen geen cijfers. Non-info dus.
  • Marc Waûters

    3 jaar geleden
    Waar er het meest gevaccineerd is, lopen de cijfers het meest op. En toch maar blijven pushen met die vaccins.