Photo news
Volledig scherm
© Photo news

Megan Fox was zenuwachtig over haar outfitkeuze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslopend”

CelebritiesHet is ongeveer een maand geleden dat Megan Fox (35) op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen. Volgers van de actrice zijn haar aanwezigheid echter nog lang niet vergeten. Voor de awarduitreiking koos Megan namelijk voor een jurk die zo goed als doorzichtig was. Een gewaagde keuze, die de vriendin van rapper Machine Gun Kelly (31) ook de nodige stress bezorgde. Dat maakte ze zelf bekend in een nieuw interview met E! News. 

  1. Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”
    PREMIUM
    TV
    15

    Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfi­guur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschu­wing”

    Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven - en intussen verloofde van VRT-anker Fatma Taspinar (42) - is de oudste van de bende rekruten en dat maakte het thuisfront ongerust. “Maar ooit heb ik een soldaat van de Special Forces verzorgd, voor hém moest ik dit doen.”
  2. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Play
    Showbizz

    Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.