Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Naar het voorbeeld van Van Aert en Van der Poel: hoe Quinten Hermans een steeds betere coureur wordt

VeldrijdenDe opvallendste nieuwigheid na drie wereldbekercrossen in Amerika? Het hoge niveau van Quinten Hermans (26). De Limburger won in Fayetville en deed in Waterloo en Iowa mee voor het podium. Een man om de komende weken in de gaten te houden. Zou het toeval zijn dat hij de weg van Wout van Aert en Mathieu van de Poel volgt?

4 reacties

  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Hij maakt serieuze vorderingen.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Dit is voor een groot deel te danken aan het feit dat hij nu in een grote ploeg zit en zo sterker is geworden in grote rondes
  • Jonah Kemps

    3 jaar geleden
    Goeie coureur maar vergelijken met die andere 3 zou ik hem nu niet meteen doen, een beetje van het niveau Iserbyt maar ook niet meer dan dat denk ik.
  • Marika Peeters

    3 jaar geleden
    Het niveau dat Hermans , eerder dit jaar op de weg , alsook nu in de cross laat zien , is uitzonderlijk . Hiermee volgt hij idd de weg die MvdP , WVA en Pidcock hem reeds voordeden . Maar daarmee is het niet gezegd dat hij op de weg , in een groot peloton , het palmares van de 3 fenomenen kan benaderen . Met dan nog de grotere klasse van MvdP en Pidcock die ook in de MTB tot de wereldtop behoren . Zowel Quinten alsook Eli , zullen de enige zijn die nog mee op het podium geraken in de cross .