Nick Nuyens.
Volledig scherm
Nick Nuyens. © Photo News

En dan moet het Hof van Cassatie ook nog komen: Nuyens wil 1,1 miljoen euro Van Aert, die zelf ook in cassatieberoep gaat

WielrennenEr komt voorlopig geen einde aan de juridische strijd tussen Nick Nuyens en Wout van Aert. Op 9 juni van dit jaar veroordeelde het Arbeidshof wielrenner Wout van Aert tot het betalen van een verbrekingsvergoeding van 662.403,31 euro aan Nick Nuyens, nadat Wout van Aert op 18 september 2018 zijn contract met Sniper Cycling, de ploeg van Nuyens, om “dringende reden” verbrak. Dat contract liep tot 31 december 2019.

58 reacties

  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    Een reden moet de aanhang van Van Aert wel hebben , misschien wel een wijze beslissing om onmiddellijk deze ploeg te hebben verlaten , want Wout heeft na contractbreuk zich heel snel ontpopt tot één van de beste renners ter wereld . Van zijn puike prestaties de laatste twee jaar zit Wout wel goed in zijn vel en probeert Nuyens hier zijn slag te slaan ! Van Aert is hier de grote winnaar en ligt er waarschijnlijk niet wakker van !
  • Jonah Kemps

    3 jaar geleden
    Contracten moeten inderdaad nageleefd worden zoals veel hier in hun principes meedragen. Benieuwd of die principes nog staande blijven als ze plots 1,1 miljoen moeten betalen door één of andere snelle rekensom die nergens op slaat en je eigenlijk de hele tijd tegengewerkt geweest bent tijdens het contract. Als Nuyens met een redelijk bedrag zou afkomen dan had Van Aert dit al lang betaald denk ik maar ik vrees voor Nuyens zijn grootheidswaanzin dat hij uiteindelijk wel eens noppes zou krijgen.
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Nick Nuyens zit precies ver aan de grond met zijn supermarktjes zodat hij steeds meer geld van Wout gaat eisen. Zijn ploegje bestond zelfs niet meer , zoveel vrienden had hij om hem te sponsoren.
  • Peter John Vermeersch

    3 jaar geleden
    Niemand weet hier echt wat er precies gebeurt. Elke partij NN en WvA vertellen hun kant van het jaar. Subjectief gezien hoop ik dat WvA gelijk haalt. Want als de werksfeer rot is, dan verrot het verder tot niks constructief
  • PETER PERMENTIER

    3 jaar geleden
    Het is niet zo, een arbeids contract kan altijd worden mits betalen van opzeg vergoeding, ik denk wat Nuyens aanhaalt allemaal betaald is aan Van Aert, hij rekend in zijn voordeel en het prijzen geld en premies die de ploeg van Nuyens heeft uit betaald, en als Nuyens anders denkt dan tracht hij van Van Aert een moderne slaaf maken nl een geld slaaf, slechte denk wijze Mr Nuyens en verkeerd bezig.