AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze chef voetbal zag Real Madrid een wedstrijd uit de oude doos winnen: “Modric & de bal, da’s zoals James Bond en zijn Bondgirl”

La LigaLaten we hopen dat niets ergs is met de knie van Thibaut Courtois. Eden Hazard voetbalde ná de wedstrijd zijn Clásico tussen de grasmaaiers. Real Madrid won. Omdat zij betere voetballers hebben dan FC Barcelona. Ansichtkaart uit Camp Nou.

5 reacties

  • Carry De jong

    3 jaar geleden
    Stephane mooi verslag van de Classico maar je hebt 1 ding spijtig niet vermeldt de fout van Militao in de 16 op Frenkie de Jong was een penalty, dat moet jij als kenner toch gezien hebben ,maar ja er speelt geen Belg in Barça dus daarom.bepaalde dingen maar toedekken met de mantel der liefde Carry .de .Jong
  • John Driessens

    3 jaar geleden
    Ik begrijp dat wanneer je helemaal naar Barcelona afreist dat je een mooi verhaal wil maken van iets wat niets met topvoetbal te maken had. Feit is dat je 2 ploegen gezien hebt die helaas niet meer bij de top 10 van Europa horen met voornamelijk sterren over de top aangevuld met onontgonnen talenten en wood be sterren.
  • Andy Staelens

    3 jaar geleden
    Chef voetbal is zoals een speler en zijn successupporter.
  • anass boumadiene

    3 jaar geleden
    Maar barca was wel beter
  • Michel Pauwels

    3 jaar geleden
    Hoe inventief chef voetbal. 007