Mondmasker op de grond
Volledig scherm
PREMIUM
Mondmasker op de grond © Getty Images

Slangen op maandag. Mondmaskers zijn een ontzettend luie maatregel

Noël Slangen overschouwt in zijn gastcolumn de politieke week.

129 reacties

  • rik casteleyn

    3 jaar geleden
    Een 4de golf van leugens door de Vivaldi regering . De Ovld stinkt van de leugens en de rest van de Vlaamse regering plooit voor de pandemiewet . Het is Decaluwe die bepaalt wat er gebeurd en moet gebeuren . Hopelijk sterke stijgingen zodat men een lockdown moet invoeren half december zodat de horeca verplicht moet sluiten . Dan pas gaan ze het voelen .
  • Angelus Caelis

    3 jaar geleden
    Noorwegen 👉🏻 Geen enkel maatregelen, mensen leven hier NORMAAL. Geen golf van leugens ook! Kijk eens de grafiek van Sciensano. Er is NIKS!
  • Albain Van Eycke

    3 jaar geleden
    Altijd hetzelfde liedje met die 2 artiesten van de regering wanneer gaan ze nu eens leren luisteren naar de virologen, die weten echt wel waar ze over praten en stop met jullie populisme en doe wat je hoort te doen ipv een ongepast applaus te vragen voor iemand die niemand heeft verkozen maar wel zijn eigenzinnige onding doet. De bevolking is het kotsbeu die politieke spelletjes.
  • stephan Maris

    3 jaar geleden
    Waardeloze en marginaal opgedrongen ding. En omdat mijn vertrouwen in instanties door de jaren zodanig geschonden is kan ik vaccinatie onmogelijk toelaten, niet mijn fout. Het gaat uiteindelijk niet over een tand trekken . En toch laten mensen dat blindelings toe, zelfs voor hun kinderen. Waanzin.
  • Bruno Geldhof

    3 jaar geleden
    Vaccineren hoeft niet verplicht te worden. Gewoon geen toegang meer tot de gezondheidszorg voor niet-gevaccineerden lost het ook op. Dan heb je nog altijd de keuze, als je je zelf sterk en gezond voelt dat je geen vaccin nodig hebt, dan zal je er ook wel vertrouwen in hebben dat je die gezondheidszorg niet nodig hebt.