maandag 25 oktober 2021 - Voetbal
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Simon Mignolet blijft punten pakken voor Club. BELGA

Mignolet redt punt in blessuretijd: “Niet mijn beste save”

Met een vijfsterrenparade redde Simon Mignolet in de toegevoegde tijd een punt voor Club. De Rode Duivel ranselde met een reflex de kopbal van invaller Abdoulaye Seck uit doel.

“Het was niet mijn beste save van het seizoen”, aldus Mignolet. “Die op Charleroi was veel moeilijker, vooral om de rebound er nog uit te halen. De fase met Seck was gelijkaardig aan het doelpunt van Engels in de eerste helft. Daar kon ik ook nog bij de bal, maar raakte ik hem te goed, met de volle hand. Als ik hem meer met mijn vingertoppen had geraakt, dan was de bal daar ook over gegaan.”

“Ik ben vooral blij dat ik in mijn derde seizoen bij Club nog steeds belangrijk kan zijn voor de ploeg”, besloot de doelman. “Ik heb het laten zien op Union, op Charleroi en ook weer vandaag. Een nederlaag hadden we zeker niet verdiend. Union is nu leider, maar we kijken naar onszelf. Een punt op Antwerp is niet slecht.” (bla)

Nsoki geschorst tegen STVV - Stanley Nsoki werd op het einde uitgesloten met een tweede gele kaart. Hij kan zaterdag op Sint-Truiden vervangen worden door Brandon Mechele (ex-STVV) of de linksvoetige Federico Ricca. ”(bla)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws