Siebe Schrijvers maakte de fraaie 2-1. ©  Isosport

Plus ArtikelOH Leuven - STVV 4-1

Siebe Schrijvers breekt weerstand STVV: “We snakten naar zo’n ruime zege”

Met zijn fraaie treffer, de 2-1, brak Siebe Schrijvers definitief de weerstand van de Kanaries. “We snakten naar zo’n ruime zege. 4-1 levert ook maar drie punten op, maar het voelt beter aan.”

Roger Cox

Een uur lang was het duel tussen OHL en STVV een vrij zielloze vertoning. “Daar hebben we het tijdens de rust uitgebreid over gehad”, aldus de Perenaar. “We moesten een aantal zaken bijstellen. Zo was er meer diepgang nodig, moest het tempo omhoog en moesten we bepaalde ruimtes zoeken. Dat lukte prima in die tweede helft. Na de 1-0 slikten we wel snel de gelijkmaker. Een beetje ongelukkig, een schot dat afgeweken werd en dat onze keeper pas laat zag komen.”

Maar amper een minuut later sloeg Siebe toe, met een goal vintage… Schrijvers. “Ik raakte de bal inderdaad perfect. Toen hij een beetje van de binnenkant van mijn voet vertrok, voelde ik meteen dat het goed zat. Mijn tweede doelpunt dit seizoen, twee mooie ook. Dat doet deugd. Maar ik was even blij met de 3-1 op penalty en de met de 4-1. Onlangs in Beerschot vonden we de opening niet. Nu wel. Hopelijk zijn we nu vertrokken voor een betere periode.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer