De Iraanse minister Ali Bagheri (rechts) met de Europese onderhandelaar Enrique Mora, bij een eerder gesprek in Teheran.
Volledig scherm
De Iraanse minister Ali Bagheri (rechts) met de Europese onderhandelaar Enrique Mora, bij een eerder gesprek in Teheran. © EPA

Iraanse minister naar Brussel voor gesprek met EU over nucleair akkoord

De Iraanse minister Ali Bagheri komt woensdag naar Brussel voor gesprekken met de Europese Unie over de hervatting van de onderhandelingen over het nucleaire programma van het land. Dat meldt hij op Twitter. Bagheri zal in Brussel praten met de Europese onderhandelaar Enrique Mora. 

3 reacties

  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    De rode lijn met de VS zal open liggen en ze zullen knikken als de VS de toelating geeft en niet anders .
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    De Taliban zijn soennieten ...en de Iraanse heersers Sjiieten ...Elkaars vijanden !? Trouwens wie heeft er effectief Twee Atoomwapens gebruikt ? En dat tegen burger doelwitten waar geen enkel militair en strategisch voordeel was ? juist de VS die nu gaan bepalen wie wel en geen kernwapens mag hebben ?? Als er 1 land is dat er geen meer zou moegen hebben is het de VS wel ! Maar dan verliezen ze onmiddellijk hun macht over anderen !! En kunnen ze niemand meer uitbuiten !
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Goed zot, de Taliban zal de EU dankbaar zijn.