AP
Volledig scherm
© AP

Chinese stad van vier miljoen inwoners in lockdown

De Chinese autoriteiten hebben dinsdag een lockdown opgelegd in Lanzhou, een stad van vier miljoen inwoners in het noordwesten. Het aantal nieuwe besmettingen is er namelijk fors gestegen op honderd dagen voor de start van de Olympische Winterspelen in Peking.

6 reacties

  • jean pierre leemans

    2 jaar geleden
    Massaal testen,kan nooit geen kwaad Kan op 2 weken duren De positief getesten gaan in quarantaine En worden voor 300 % geholpen Zij delen hun contacten mee 7 Dagen later testen ze NEGATIEF; Men geeft hen hun vrijheid terug
  • Jan Janssens

    2 jaar geleden
    ongelooflijk hoe men mensen in de tang blijft houden voor een virus waar amper 99,86% niet aan sterft, te weten dat de mediaanleeftijd van degene die er wel aan sterft 83 is, en daarmee hoger ligt dan de gemiddelde levensverwachting... te gek voor woorden toch. Laat het toch allemaal zijn gang gaan,... de risicogroepen zijn gevaccineerd, hopla. Degenen die nu nog sterven stonden toch al op de wachtlijst.
  • Guy Janssens

    2 jaar geleden
    29 besmettingen en alles dicht. Hier 5000 besmettingen en we doen rustig verder.
  • Tom Keung

    2 jaar geleden
    Groot dorp
  • Kurt Calebout

    2 jaar geleden
    stop met al die bangmakerij, leer er mee leven en tegen de natuur kan je NIET winnen dat is nu eenmaal het lot en de schuld van de mens: we zijn met veel te veel!