De Ketelaere en Trésor tijdens de Supercup.
Volledig scherm
De Ketelaere en Trésor tijdens de Supercup. © Photo News

Absolute topaffiche tussen Genk en Club Brugge, Anderlecht trekt naar Seraing: alle achtste finales in de beker op een rij

Croky CupMet Antwerp sneuvelde vanavond de eerste topclub in de Croky Cup. Meteen na afloop werd geloot voor de achtste finales. Er kwam één kraker uit de trommel: Racing Genk - Club Brugge. Anderlecht, dat La Louvière eenvoudig wipte, trekt naar Seraing en AA Gent neemt het op tegen tweedeklasser Lommel. De achtste finales worden op 30 november en 1 en 2 december afgewerkt.

11 reacties

  • Filip Van de Weyer

    2 jaar geleden
    Anderlecht moet precies de beker winnen , dan hebben ze misschien iets dit jaar . Tja , als ge u geld moet uitgeven om een goede loting te krijgen , zielig dan .
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Anderlecht weer een " makkie " loting ...🙄 Wie verschiet hiervan ... Genk-club de topper maar de Belgische beker straalt nog weinig uit tegenwoordig ...!
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Het enige wat er vanuit economisch oogpunt echt toe doet is de titel en de daaraan gekoppelde Champions League miljoenen. De beker is een leuk extraatje om het palmares van een team op te smukken maar daar stopt het dan ook mee.
  • ALLARD EMILE

    2 jaar geleden
    Ik denk dat Club dit jaar niks zal winnen ! En dat is de logica zelve want overtuigen doet geen enkele ploeg dit jaar, Brugge dus ook niet!
  • Ivan De Bakker

    3 jaar geleden
    Toch weer toevallig dat RSCA de makkelijkste uitloot. Het is zo makkelijk om een loting te sturen.