Dejan Veljkovic in het spoor van zijn advocaat Kris Luyckx aan het Antwerpse hof van beroep. Daar werd gisteren zijn deal als spijtoptant in de voetbalfraudezaak besproken.
Volledig scherm
PREMIUM
Dejan Veljkovic in het spoor van zijn advocaat Kris Luyckx aan het Antwerpse hof van beroep. Daar werd gisteren zijn deal als spijtoptant in de voetbalfraudezaak besproken. © Joel Hoylaerts / Photonews

Veljkovic bepleit deal als spijtoptant bij rechters: "Ik, de spilfiguur? Clubs bedachten fraudesysteem”

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Dejan Veljkovic (50) zich in het publiek vertoond. De voetbalmakelaar was gisteren aanwezig op het Antwerpse hof van beroep, waar zijn deal als spijtoptant in de voetbalfraude besproken werd. Hij toonde zich combattief. "Ik heb er genoeg van om te worden afgeschilderd als spilfiguur."

7 reacties

  • luc dierick

    2 jaar geleden
    Armand Inderdaad Ze zijn het deksel aan het vastschroeven Anders zit 3/4 van de bedrijfswereld in de nor
  • Armand Meers

    2 jaar geleden
    Het dekseltje licht al gereed ,potje word toch toegedekt !!!!
  • Lucien Raes

    2 jaar geleden
    Misdaad loont en zeer goed!
  • Luc Verstraelen

    2 jaar geleden
    Als zo een figuur komt vertellen dat hij het fraudesysteem voor valse scoutingscontracten niet heeft bedacht en uitgewerkt dan zou ik als rechter toch ook grote vraagtekens plaatsen bij de verklaringen die hij als spijtoptant heeft afgelegd.
  • erwin veltjen

    2 jaar geleden
    en daar is hij weer de advocaat die zijn eigen rechtzaak in den minne regelde met het gerecht echt geloofwaardig die kerel niet vergeten dat hij een vld er is