Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
© Simon Mouton Photo News

Aantal Belgen dat op reis vertrekt deze herfstvakantie bijna op niveau van voor corona: “Hopen dat dit een kentering is”

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent voor heel wat Belgen even ontsnappen aan het herfstweer richting de zon. Reisorganisator TUI ziet de komende drie dagen dan ook zo’n 20.000 passagiers vertrekken, dat zijn er net iets meer dan tijdens de herfstvakantie van 2019. Op Brussels Airport worden verspreid over de hele vakantie maar liefst 430.000 passagiers verwacht. Een viervoud van het aantal passagiers vorig jaar, maar wel nog steeds minder dan normaal.

27 reacties

  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    Deze uitstoot wordt toch besproken in Glasgow i.p.v gepruts met kilometerheffing
  • Paul Verbeeck

    2 jaar geleden
    En na de vakantie een superrecord aan besmettingen ? We gaan een kalme kerstperiode tegemoet op deze manier , hopelijk heb ik het mis . En de thuisblijvers en diegenen die opletten worden mee gestraft , alsook diegenen die hun medische ingreep zien uitgesteld worden .
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Met een record van 9000 besmettingen per dag vliegen de toeristen weer naar Zuid-Europa dan nog maar pas terug groen kleurde (nu al terug oranje). Voor de luxe van een ander kan iedereen nadien weer boeten, goed bezig.
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Men trekt zich van niets iet aan.
  • Dirk Jansen

    3 jaar geleden
    Niet mee inzitten! Het zal wel allemaal opgelost geraken met enkele prikken meer !