Zorginstellingen kunnen vanaf 1 november een CST eisen van hun bezoekers. Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Zorginstellingen kunnen vanaf 1 november een CST eisen van hun bezoekers. Archiefbeeld ter illustratie. © Wannes Nimmegeers

Zorginstellingen kunnen vanaf 1 november Covid Safe Ticket eisen van bezoekers (maar tegelijk is er nog geen verplichte vaccinatie voor personeel)

Het Vlaams Parlement heeft vrijdag de invoering van het Covid Safe Ticket (CST) in de horeca bevestigd en geeft ook zorginstellingen de mogelijkheid om vanaf 1 november het CST te vragen aan bezoekers.

13 reacties

  • Eddy red roc

    2 jaar geleden
    Hopelijk weigeren er meer en meer zorgverstrekkers het vaccin want wie nu nog niet ziet dat de vaccin's 85% van de bevolking is ingeënt niet helpen is stekeblind hoe meer dat men spreekt over het rijk der vrijheid hoe meer dat ze met onze voeten spelen
  • Gaby Derden

    2 jaar geleden
    Zijn ze niet beschaamd alles moet dicht maar personeel verplicht vaccineren dat moet niet
  • Alain Heyrman

    2 jaar geleden
    Straf wij moeten CST tonen en het personeel dat iedere dag in contact komt met onze familie niet!??
  • danny kimpe

    2 jaar geleden
    Het maakt geen bal uit gevaccineerd of niet. Pas of niet. Afstand en mondmasker en overal afblijven. Dit is het enige dat helpt.
  • Marie Christine Vanacker

    2 jaar geleden
    Goed dat mijn ouders dit niet meer hoeven mee te maken, want ik haalde ze er onmiddellijk weg. Voor die bijna vijfduizend euro die ze per maand moesten betalen. Dan nam ik wel een privé verzorgende in dienst.