Videobeelden tonen hoe man twee politieagenten te lijf gaat in Brussel

13 reacties

  • johan vankeirs

    3 jaar geleden
    Alles en iedereen wordt in dit land gepamperd.Als dit de toekomst van ons land is zijn onze kleinkinderen te beklagen.Iedereen ziet wat aan het gebeuren is maar niemand doet er iets aan.Onze democratische maatschappij is aan het falen op grote schaal!
  • hendrik vandaele

    3 jaar geleden
    Zich Allebei een paar maanden medisch arbeidsongeschiktheid laten verklaren Hij zal het geen twee meer doen als hij de rekening gepresenteerd krijgt .
  • Jan Delafontaine

    3 jaar geleden
    Speelt geen rol of het politie is die aangevallen wordt of alle andere mensen, het enige wat gebeuren is veel strenger straffen voor geweld e.d. want het enige wat de rechtertjes van tegenwoordig doen is straffen met "uitstel" en verder eens met het vingertje wijzen.
  • Marco Vervloesem

    3 jaar geleden
    Direct een jaar den bak in. Poging tot doodslag. 't Is niet omdat de agente niet dood is dat het niet de bedoeling was. Maar ja, hij zal wel spijt hebben en zal een werkstrafke krijgen, ook al is het misschien zijn 10 feit. Da's onze pamper justitie.
  • Ronny Wauters

    3 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd dat zulke agressors zwaar gestart worden en er in Brussel en randgemeenten een nul tolerantie komt + bepaalde wijken worden opgekuist!