Brian Priske.
Volledig scherm
Brian Priske. © BELGA

Brian Priske daags na Antwerpse bekerkater: “Extra druk op de ketel? Ach, dit maakt me niet zenuwachtig”

AntwerpEén dag na de bekeruitschakeling op Westerlo hield Antwerptrainer Brian Priske alweer een persbabbel met het oog op de competitiematch tegen Cercle Brugge. Daarbij kwamen ook enkele heikele thema’s aan bod. “We hebben veel offensieve kwaliteiten, maar het samenspel moet beter”, moest Priske toegeven.

6 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Een dezer zal hij hopelijk eindelijk inzien dat dit niet een ploeg is die bij hem past !
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Proficiat aan Westerlo ...👍 Bij antwerp minder matche maar dit jaar ook geen kwaliteit bijgekomen van spelers ...
  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Volgens mij is Priske niet de geschikte man in de kleedkamer. Te soft met zijn spelers, haalt hij niet alles uit de kern. Ze hebben gezag en leiding nodig om boven zichzelf uit te groeien. Half goed is slecht als het uitstekend kan. The drive wordt aangetast. Teveel Er ontbreekt al teveel duelkracht en creativiteit. Verstraete en De Laet zijn de uitzonderingen inzake doorzettingsvermogen. De drive van Haroun en Seck worden gemist. Haal vlug Vercauteren, Blessin of Mazzu binnen.
  • ronny meuris

    3 jaar geleden
    Niet de schuld vd trainer maar vd middelmatige spelers die aangekocht zijn. Velen teren op hun reputatie uit het verleden of moeten alles nog bewijzen. Fantastisch als dat lukt maar net daar wringt het schoentje.
  • Erik Van den Broek

    3 jaar geleden
    Altijd van je sterkte uit gaan en niet zoveel roteren de beste 11starten altijd de tweede helft kan je nog vervangingen doen