Een amusante Q&A met Kompany op zijn persconferentie: “Hier lopen veel nieuwe Sambi’s rond, alleen hoop ik dat zij wél blijven”

AnderlechtVier treffers tegen Beerschot, zeven in La Louvière. ‘t Was de voorbije dagen fijn om Anderlecht-supporter te zijn. Die sterke prestaties vragen (eindelijk) om bevestiging. Daarom: een Q&A met Vincent Kompany vanop zijn - amusante - persconferentie.

5 reacties

  • Erik Bervoets

    2 jaar geleden
    Met twee gekregen penalties per match zal dat zeker lukken.
  • Dimitris Dimitris

    2 jaar geleden
    Max, je slaat de nagel volledig op zijn kop! Mooi gezegd en volledig waar gezegd...
  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Die 1 - 7 is van enkele betekenis
  • Max Illens

    2 jaar geleden
    Een overwinning tegen de zwakste ploeg ooit in 1A (met 2 punten op 36) en tegen een ploeg uit tweede klasse amateurs. Dat betekent helemaal niets. Vincent Kompany was een legendarische voetballer , maar als trainer faalt hij compleet. Ik wens zowel Kompany als Anderlecht het allerbeste, doch ik vrees dat ze samen weinig gaan betekenen.
  • Frankie A S Goethals

    2 jaar geleden
    Realistische visie van Kompany, het voetbal wordt steeds beter maar de resultaten volgen niet altijd het spelpeil. De automatismen en looplijnen verbeteren door veel te spelen. Een vaste ploegsamenstelling is natuurlijk beter, maar vooraan lopen - buiten Raman - spelers die slechts 'en passant' zijn. Volgend jaar wordt dit euvel opgelost. De ploeg groeit dus mogen we stilaan ook (nog) betere resultaten verwachten.