Enquête als evaluatie van infoblad G’zet

Wat vind jij van G’zet, het nieuwe informatieblad van de gemeente Geetbets? Dat wil het schepencollege van Geetbets van jou weten. Het gemeentebestuur organiseert daarvoor een enquête bij de inwoners.

Luc Weyens

Het infoblad werd vorig jaar in een nieuw kleedje gestoken. Tot dan heette het ‘Actueel’ en verscheen het de maand. Een werkgroep van de officiële adviesraden van het gemeentebestuur maakte een evaluatie van het blad en formuleerde voorstellen tot wijzigingen. Een eerste wijziging was de naam. Die veranderde van ‘Actueel’ in G’zet. G is een knipoog naar Geetbets. De volledige naam klinkt quasi hetzelfde als ‘gazet’.De tweede wijziging was de regelmaat van verschijnen. In plaats van maandelijks zoals de Actueel vroeger verschijnt de G’zet om de twee maanden. Derde wijziging was de redactionele invulling. Een redactieraad staat nu voor de inhoud in. Er zijn ook redactierichtlijnen goedgekeurd.

Het gemeentebestuur wil nu weten wat jij ervan vindt. Je kan daarvoor het enquêteformulier online invullen ofwel het downloaden van de website. Info: gemeente Geetbets, tel. 011/58.65.00, info@geetbets.be, www.geetbets.be.

Aangeboden door onze partners