Harwood-Bellis.
Volledig scherm
PREMIUM
Harwood-Bellis. © Photo News

‘Citizen’ Harwood-Bellis spiegelde zich aan zijn coach: “In mijn matchen probeerde ik Kompany te kopiëren”

AnderlechtBlauw bloed stroomt hem door de aderen. Niet omdat Taylor Jay Harwood-Bellis (19) van adel is, wel omdat zijn hele leven in het teken van Manchester City staat. En daar past zijn periode bij Anderlecht perfect bij. “Kompany zei dat ik hier een betere voetballer zou worden, hij heeft gelijk.”

6 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Kompany was een geweldig voetballer maar helaas benen van porselein ...🙄 Net als Eden hazard nu ook ... Maar als coach Kompany helaas ...
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Denk dat het voor iedere speler moeilijk is om Kompany op te volgen. In zijn goede jaren was hij gewoon 1 van de beste verdedigers ter wereld. Hij had autoriteit, overzicht, goede inspeelpas, kortom de ideale moderne verdediger. Alleen spijtig dat kompany zo veel gekwetst was
  • Matthias Breugelmans

    2 jaar geleden
    Haha Heinz, en het nog menen ook. Je bent duidelijk gewoon zo een brugge supporter die niet kan toegeven hoe goed Kompany was. De spelers die je opnoemt moeten nog bij brugge weggeraken of ze eindigen als vanaken: verloren potentieel.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    @Heinz, Kompany zal niet vlug vergeten worden door voetbalkenners, hij was de steunpilaar van City en de RD. Ik onderschat de spelers niet die je noemt, maar zo groot worden als Vince, dat zal er wel niet inzitten.
  • Heinz Rumes

    2 jaar geleden
    Beter een betere voetballer te kopiëren die nu nog altijd laten zien wat ze kunnen, zoals Banken of De Ketelaere of Van der Bremt om maar enkele zeer goede spelers te noemen die elke week zeer goed presteren, dan vergeet je Kompany vlug.