©  Instagram Jayne Rivera

“Het ergste Instagrambericht ooit”: model ligt zwaar onder vuur na “smakeloze” fotoshoot op begrafenis van haar vader

Een Amerikaans model heeft haar Instagramaccount noodgedwongen afgesloten, nadat ze door duizenden van haar volgers onder vuur werd genomen omdat ze er een “smakeloze” fotoshoot had gedeeld bij de open kist van haar overleden vader.

jvh
Bron: LadBible

Jayne Rivera is een influencer uit Miami, die dankzij haar berichten over mode en reizen een publiek van 84.000 volgers had opgebouwd op Instagram. Vorige week maakte ze daar bekend dat haar vader, een gedecoreerd oorlogsveteraan, was overleden. Gevolgd door een reeks foto’s van zichzelf terwijl ze verleidelijk poseert naast de open kist van haar dode vader. “Rip papi je was mijn beste vriend. Een leven mooi geleefd”, was het bijschrift, “#dadless” (“#vaderloos”) de evenmin bepaald tactvolle hashtag.

Smakeloos, vinden duizenden van haar volgers. “Je vader was een veteraan, een foto naast zijn kist is beneden alle niveau”, schrijft iemand. “Een fotoshoot op een begrafenis? Mijn god”, een andere. “Dit is gewoon misselijkmakend, regelrecht degoutant”, klinkt het ook nog. “Dit is het ergste Instagrambericht ooit”, besluit iemand.

De kritiek kwam blijkbaar hard aan bij Rivera, die haar account inmiddels afsloot.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER