Opstootje na wedstrijd Cercle-Antwerp: fans menen verdachte van verkrachting te herkennen, politie moet tussenbeide komen

Na de voetbalwedstrijd tussen Cercle Brugge en Antwerp is bij de bezoekende supporters tumult ontstaan. Enkele fans meenden een verdachte van een mogelijke verkrachting te herkennen, waarna de politie tussenbeide moest komen. Dat bevestigt de politie.

gjs, sare

Na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd, kwam het op de parking met de bussen van de bezoekende fans tot een opstootje. Een vrouw zou daar iemand aangewezen hebben waarvan ze zei dat die haar verkracht had. De feiten zouden van enkele maanden geleden dateren. “Daarop ontstond wat tumult en werd er wat geduwd en getrokken”, klinkt het bij de Brugse politie.

De politie moest tussenbeide komen en de vermeende verdachte opzij houden “tot de gemoederen bedaard waren”. Er werd een waterkanon de parking opgereden, stelden getuigen vast, maar dat werd volgens de politie niet ingezet. Uiteindelijk kon de man gewoon weer mee met de bus naar Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen