Zirkzee bedankt zijn doelman Van Crombrugge
Zirkzee bedankt zijn doelman Van Crombrugge © BELGA
OH Leuven OHL
  • 40' 90'+4' Goal Joshua Zirkzee
  • Sory Kaba Goal 6'
  • Mathieu Maertens Goal 15'

Negenkoppig Anderlecht sleept punt uit de brand tegen OHL, Van Crombrugge grote held met strafschopredding in waanzinnige blessuretijd

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft na een knotsgekke ontknoping een thuisnederlaag in extremis afgewend. Paars-wit kwam tegen OH Leuven op een dubbele achterstand, maar Joshua Zirkzee en Hendrik Van Crombrugge loodsten negen Brusselaars met twee goals én een penaltysave naar een verdiend punt (2-2).

52 reacties

• Frans Peeters

2 jaar geleden
    Vieren alsof ze de CL hebben gewonnen. Penalty moest altijd overgenomen worden. Slechts 2-2 tegen een degradatiekandidaat. Ik zou me doodschamen.
  • jozef van riel

Vraagje eric. Waarom zou die strafschop moeten hernoemen worden? Er was toch niets BINNEN de lijnen onreglementair gebeurd bij het nemen van de strafschop!
  • nico baelde

OHL was top in eerste helft, maar na de tegengoal waren ze precies van slag. Al bij al, een terechte uitslag. Veel reddingen heeft Romo niet moeten doen. Wat ben je met mooi voetbal, Christiaan, als je geen doelpunten kunt maken? Efficiëntie is veel belangrijker.
  • Christiaan GOETHALS

Tja Eric, RSCA speelt momenteel al het mooiste voetbal, wat koeler voor de goal en er waren twee doelpunten meer, blijf eens bij de les.