De speurders uit 'Klopjacht'.
Volledig scherm
PREMIUM
De speurders uit 'Klopjacht'. © Play4

“Dáár heeft de politie wel tijd en geld voor?”: experts reageren verdeeld op ‘Klopjacht’

TVZat u op het puntje van uw stoel naar ‘Klopjacht’ te kijken? Of had u er moeite mee hoe presentator Axel Daeseleire (53) criminelen tips leek te geven om uit de klauwen van de speurders te blijven? In het laatste geval bent u niet alleen. Ook criminoloog Marc Cools heeft bedenkingen. Maar bij de politie hoopt men dan weer dat ‘Klopjacht’ jonge mensen warm kan maken voor een job in het korps.

42 reacties

  • Jean-marie Van Doren

    2 jaar geleden
    Al die mannen worden gevolgd met een cameraman, waar slapen die dan en waar is de echtheid dan van het programma? En dan diene flik met zijn vrouw, ook flik in het echt, die de eigenaar van een hondje die op straat loopt zou verbaliseren als hij in dienst was? De politie uw vriend?
  • Abderrahim Moutafattih

    2 jaar geleden
    Lijkt een beetje op de film hunger games.
  • Johanna Van de Water

    2 jaar geleden
    Wel grappig, mijn step vorig jaar tijdens coronasluiting gestolen uit de keuken van ons café. Politiecamera recht voor de deur, maar te veel moeite en aanvragen voor de agenten om de beelden te bekijken. Dit was niet belangrijk genoeg. Voor televisie gaat dit natuurlijk allemaal vanzelf. Hoe serieus kun je de 'gewone agenten' nog nemen.
  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Programma's op VTM ... veel waarde hebben ze niet. Het is een zender die bijdraagt aan normverlaging en vervlakking en onbeschoft zijn. Het ergste is dat dit populair is bij een bepaalde klasse van volk.
  • bruno schoukens

    2 jaar geleden
    Mooie reactie trouwens in het journaal tijdens staking op luchthaven , COVID ?? , dat is het probleem van de luchthaven , zij zorgen voor de orde regelingen …….sardientjes dankzij hun actie , proficiat aan de ordehandhavers , daar dient denk ik politie toch voor ….