Joe Biden lijkt in slaap te vallen tijdens speeches op klimaattop

Een moeilijk moment voor de 78-jarige Joe Biden op de klimaattop in het Schotse Glasgow: de Amerikaanse president lijkt tegen de slaap te vechten. Dat blijkt uit beelden die een journalist van The Washington Post op Twitter postte.

39 reacties

  • luc dierick

    2 jaar geleden
    Van de uitspraak van De Croo zal hij wel geschrokken en glashelder wakker zijn De uitspraak totaal onaanvaardbaar Mensen met een eigenvisie en gezond verstand weten wel wat de oorzaak is Is veroorzaakt door de mens door de bouwwijze
  • Sachiie Doms

    2 jaar geleden
    Gemakkelijk om kritiek te geven aan de mensen.. je moet zelf in hun schoenen staan. Dan weet je ook hoe vermoeiend het kan zijn ...
  • rik casteleyn

    2 jaar geleden
    Als Biden in slaap valt en Rusland en China doen niet mee ,wat gaat het kleine Belgie nog in de pap brokken ? De Groenen zijn de kleinsten van de kleinen die mooi in de pas moeten lopen en niets te piepen hebben . Decroo gaat de wereldmachten sancties opleggen . De grootheidswaanzin van de kleine minister van de minieme OVLD .
  • Christine Laevers

    2 jaar geleden
    Hij is er toch maar, hé. Ik denk dat hij meer gemotiveerd is dan vele jongeren die daar zitten. Dat is wat telt.
  • Peter Deroost

    2 jaar geleden
    Eest de g20 in rome dan de cop31 in glasgow? En al die gasten komen met het vliegtuig. Hadden ze da ni op dezelfde plaats kunnen organiseren als ze een voorbeeld willen stellen?