© Chris Machiels

© Chris Machiels

© Chris Machiels

© Chris Machiels

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Grootoudersfeest in Ter Duinen

Hechtel-Eksel -

Net zoals vele andere scholen organiseert BS Ter Duinen in Hechtel ook jaarlijks een grootoudersfeest. Na een jaartje pauze wegens corona was het op 27 oktober weer zover. De kleuters zetten de grootouders in de bloemetjes op deze speciale dag.

Chris Machiels

Het feest werd geopend met een welkomstwoordje door de directeur. Dit jaar stond het hele gebeuren in het teken van Halloween. De poppenkast werd bovengehaald. De juffen en de kleuters verrasten de grootouders met een spannend verhaal. Want de vaste popjes wilden wel eens kennismaken met al die lieve grootouders van de kleutertjes. De popjes beleefden samen met iedereen in de zaal een schitterend avontuur.

Na het poppenkastverhaal werden de grootouders en de kleuters getrakteerd op een lekkere tas pompoensoep. Toen was het tijd om naar buiten te gaan en de beentjes los te gooien. Al de kleuters hadden een dansje ingeoefend! Ze schitterende als echte artiesten. Daarna werd er samen met de grootouders gedanst. Wat hebben ze daar allemaal van genoten. Als afsluiter van dit feest was er nog een tasje koffie en een groot buffet met lekkernijen gemaakt door de mama’s.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer