Play4
Volledig scherm
© Play4

'De Slimste Mens’: Van Looy voert een gesprek met een onzichtbare duif en 50.000 euro was een te laag bod van Laura Tesoro

TVHilarische negende aflevering van ‘De Slimste Mens te Wereld’ dankzij een onzichtbare duif die in de tv-studio als een soort rode draad doorheen de aflevering meespeelde. Net voor de start van de finale tussen Laura Tesoro en Gloria Monserez voerde Van Looy zelfs een hele conversatie met die duif. Voordien had Steven Van Gucht simpel en gemakkelijk gewonnen.

9 reacties

  • yvo mast

    2 jaar geleden
    Jennifer en James zijn een meerwaarde wat er ook van gezegd wordt, punt uit. We mogen toch ook eens lachen.
  • xavier Houzet

    2 jaar geleden
    Voor de eerste maal in het bestaan van de slimste mens gestopt met kijken na de eerste ronde. Aub hou Jennifer daar toch weg. Ik weet dat dit niet zal helpen gezien alles reed is opgenomen. Heeft Eric zoveel problemen om goede kandidaten te vinden ? Maar de jury is oprecht niet te doen. Sorry maar ik ben ontgoocheld. Het niveau keldert.
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Wat is de meerwaarde van dit programma, toch zeker niet deze "jury" of zijn jullie vandaag ook verplicht onder het mom van gelijke kansen daar zo iemand als James in te plaatsen? Waar is de tijd dat dit programma nog een beetje niveau had.
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    Veel liever dat dan om het even wat van om het even welke streaming en/of bingewatchen zender .
  • Joke T'Joen

    2 jaar geleden
    Het programma is slechts een afkooksel van wat het vroeger was ...