De Australische politie gaf een foto van Cleo vrij. Het meisje is te zien in een ziekenhuis, waar ze nadat ze door de politie gevonden werd, voor onderzoek naartoe werd gebracht. Het meisje zwaait met een grote glimlach vanuit een ziekenhuisbed.
Volledig scherm
De Australische politie gaf een foto van Cleo vrij. Het meisje is te zien in een ziekenhuis, waar ze nadat ze door de politie gevonden werd, voor onderzoek naartoe werd gebracht. Het meisje zwaait met een grote glimlach vanuit een ziekenhuisbed. © via REUTERS

Vermiste Cleo Smith (4) na twee weken levend aangetroffen, 36-jarige man opgepakt: "Ze is gezond en ze lacht”

De Australische politie heeft de vermiste vierjarige Cleo Smith gevonden na meer dan twee weken zoeken. Agenten braken een vergrendeld huis binnen in Carnarvon, een kustplaats op enkele tientallen kilometers van de plek waar het meisje achttien dagen geleden verdween, en troffen haar aan in de slaapkamer. Cleo werd kort daarna herenigd met haar ouders en stelt het goed. “Ons gezin is weer compleet”, reageerde haar moeder al kort op Instagram. Een 36-jarige verdachte werd door de autoriteiten gearresteerd. 

96 reacties

  • Bart Meers

    2 jaar geleden
    er zijn meer en meer wolven in de natuur
  • Janna Friese

    2 jaar geleden
    Inderdaad super goed nieuws dat Cleo is teruggevonden èn in goede gezondheid! De eventuele dader heeft dan toch goed voor het meisje gezorgd, en ook om luiers en veel speelgoed voor haar te kopen. Misschien wilde de man zelf graag een kind omdat hij eenzaam was en als een eenzaat leefde, wat niet wil zeggen dat hij haar zeker niet mocht ontvoeren! De ouders leven dan in grote spanning met heel veel verdriet, maar gelukkig is het meisje teruggevonden, met proficiat voor politie en speurders!
  • MARTINA HEREMANS

    2 jaar geleden
    Super goed nieuws en een dikke proficiat voor de politie
  • Anita Weytens

    2 jaar geleden
    Gelukkig voor de familie en top voor iedereen die geholpen hebben met zoeken naar CLEO ( België )
  • johanneke li

    2 jaar geleden
    Goed nieuws!