President Biden op de klimaattop in Glasgow. Het bekertje koffie leek niet te helpen.
Volledig scherm
PREMIUM
President Biden op de klimaattop in Glasgow. Het bekertje koffie leek niet te helpen. © Videostill


De wereld redden is vermoeiend: slaapexpert geeft duttende wereldleiders tips om dipje te vermijden

De planeet redden? Joe Biden had op de klimaattop wel iets anders te doen: een dutje. Je kan er eens mee lachen maar tegelijk is het herkenbaar. Een warme zaal, eindeloos veel sprekers, een jetlag... Hoe vechten tegen deze zoete kwaal? Biden had zijn ademhaling kunnen versnellen, weten experts. Met je tong tegen je verhemelte wrijven is ook een beproefde truuk. Of naar het toilet gaan.

29 reacties

  • Luc Ver Eecke

    2 jaar geleden
    Ge kunt dat denken ganse dagen naar groene zever zitten luisteren ge zou voor minder in slaap vallen . En ondertussen lekker dromen hoe ze de gewone burger zo veel mogelijk kunnen afpa
  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Laat de particulieren gerust, neem eerst bedrijfswagens en vrachtwagens eerst aan Ipv de kleine burger. Zorg dat bedrijven eerst groen worden dan zal CO2 drastisch dalen.
  • Daniel Hens

    2 jaar geleden
    Klimaatproblemen? En de daarbij horende taksen en kosten... Daar laten politici hun slaap niet voor.
  • Serge Aernoudt

    2 jaar geleden
    Ik heb nooit moeten slapen op mijn werk, en kreeg nog veel veel veel minder op mijn rekening einde maand. Het verklaart ook waarom de politiek nooit iets in orde kan brengen.
  • Karla Desmet

    2 jaar geleden
    Mannen en vrouwen op leeftijd zouden zich al niet meer -ver-kiesbaar moeten stellen. En al zeker niet op zo'n leeftijd. Ja, er zijn er nog die actief zijn, maar geef toe: dat zijn er maar weinigen...