VTM
Volledig scherm
© VTM

Nieuwe lading BV's krijgt 'Een echte job' in ziekenhuis

TVFrances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, zijn de nieuwe hoofdrolspelers in het tweede seizoen van ‘Een echte job’. In die VTM-realityreeks kruipen BV’s in de plunje van ziekenhuispersoneel en draaien ze actief mee op de verschillende afdelingen van een ziekenhuis.

12 reacties

  • Fran?ois De Valck

    2 jaar geleden
    BV en artiest zijn is ook een echte job, net zoals alle andere echte jobs. Ander personeel in andere jobs werken ook zeer hard. Als de patiënten gelukkig gemaakt worden door een BV en een lieve dokter, verpleger of verpleegster te hebben, dan zijn we blij voor iedereen en gunnen we iedereen het allerbeste. Wees lief voor elkaar en keep on spreading the love.
  • Patrick vincke

    2 jaar geleden
    Ze moeten dan toch zo niet overrompeld zijn in de ziekenhuizen als ze daar nog eens tijd moeten in steken
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Opnieuw wat in de belangstelling willen staan precies of ze doen het om te helpen maar niks is minder waar ze worden er royaal voor betaald dat ze eens een programma maken over de vrijwilligers die al maanden helpen in de vaccinatie centra in ploegdienst en soms gans de dag buiten staan in alle weersomstandigheden dat is wat anders
  • WALTER MENSAERT

    2 jaar geleden
    Stop eens om die BV's overal ten tonele te voeren. Steeds diezelfde gezichten die mekaar dan ook nog gaan uitnodigen en het is goed als het maar 'plezant' is.
  • Francois Jonckheere

    2 jaar geleden
    Gaan daar wat in de weg lopen zeker. Is er nog niet genoeg werk daar misschien ?