Ursula von der Leyen tijdens de Cop26
Volledig scherm
Ursula von der Leyen tijdens de Cop26 © AFP

Onthuld: Ursula von der Leyen gebruikte privéjet voor vlucht van 50 km

Uit een analyse van de Britse krant ‘The Telegraph’ blijkt dat Ursula von der Leyen opvallend vaak gebruikmaakt van privéjets. Frappant: de Europese Commissievoorzitter heeft zelfs een privéjet besteld voor een vlucht van amper 50 km.

121 reacties

  • Paul Rosier

    2 jaar geleden
    De hard werkende Europeaan groene maatregelen door de strot duwen die hem of haar massa's geld gaan kosten zodat verwarmen en auto rijden onbetaalbaar worden en tegelijkertijd op diezelfde Europeaan zijn kosten een privéjet nemen voor amper 50km. Dat is de hardwerkende mens degraderen tot marginaal uitschot. En kom niet af met excuses want er zijn er geen ! Arrogant en ronduit schandalig !
  • jan verhaeghe

    2 jaar geleden
    Denken dat je meer bent dan een ander terwijl je net het voorbeeld moet tonen
  • Stephaan

    2 jaar geleden
    Geloofwaardigheid en respect moet je verdienen en dat is op dit ogenblik niet het geval noch voor nationale noch EU politici die alleen de gewone man terecht wijzen . Dit zal zich wreken
  • Georges Segers

    2 jaar geleden
    Volledig in de lijn van de Europese politiek en politiekers. Verspilzucht ten top.. Besparingen en ecologische maatregelen zijn niet voor hen weggelegd!
  • heinz wolf

    2 jaar geleden
    Met een auto escorte en blauwlicht was Ursula in de helft van de tijd op haar bestemming toegekomen. En aan een fractie van co² uitstoot en van de kosten.