BELGA
Volledig scherm
© BELGA

2.100 Arco-coöperanten krijgen geld niet terug: “Een zeer teleurstellend vonnis”

De Brusselse ondernemingsrechtbank heeft ruim 2.100 Arco-coöperanten die een schadevergoeding eisten geen gelijk gegeven. Hun vordering werd onontvankelijk verklaard, zegt de rechtbank in een persbericht. Advieskantoor Deminor noemt het vonnis “zeer teleurstellend”.

189 reacties

  • Jozef Mondelaers

    2 jaar geleden
    Als atletiek club werdt dit aanbevolen door de bank directeur,dit zou een beetje voor de kas opbrengen,want we hebben zo veel moeten doen om wat centjes in de kas te krijgen,hopelijk krijgen we nog een beetje terug
  • Erik Claessens

    2 jaar geleden
    Het ACW/beweging heeft het ARCO-geld gebruikt om er Dexia-deelbewijzen van te kopen. Ze innen daar nu jaarlijks een stevige opbrengst van. De coöperanten innen niets, ze zijn opgelicht tot en met.
  • Paul van de velde

    2 jaar geleden
    Het is één van de grootste oplichtingszaken van de voorbije eeuw door een partij en haar zuil. Ze maakten de mensen wijs dat alles gewaarborgd was en er geen risico was. Het omgekeerde was waar en zowel de CD&V en haar zuil wasten nadien hun handen in onschuld. Vlug even van naam veranderen en betrokken rechters onder druk zetten en de kous was voor hen af.
  • Françoise Dupont

    2 jaar geleden
    coöperanten ? Aandeelhouders bedoelen ze. L & H aandelen zijn ook nooit vergoed ? Deminor gaat nog wat verder doen, hoe langer ze aanmodderen, hoe langer ze centen binnenkrijgen, of dacht U dat deze gratis werken ?
  • franky van damme

    2 jaar geleden
    Overal waar katholiek voor staat is verdacht. Zeker afblijven dan.