CEO Guy Fawe en Operations Manager Piet Valkenborgh met enkele topmodellen in de showroom van FMA in Wijnegem.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO Guy Fawe en Operations Manager Piet Valkenborgh met enkele topmodellen in de showroom van FMA in Wijnegem. © Photo News

Ferrari populairder dan ooit, ook bij ons: “Tot twee jaar wachten. Maar alles is mogelijk”

Het Italiaanse luxemerk Ferrari stevent dit jaar op een recordverkoop af. Ook bij ons merken verkopers de toegenomen populariteit. “Een interieur dat matcht met de handtas van mevrouw? Waarom niet.” Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

42 reacties

  • Conrad Croonen

    2 jaar geleden
    Een Modena 360 spider, nieuwprijs 160000€in 2005, 13 jaar later met 10000 op de teller krijgt ge met moeite 25000 voor, dan zijn er andere merken die wel waardevast zijn, en dat zijn niet diegene dat de meeste mensen denken 😂
  • Paul Broeckx

    2 jaar geleden
    Plezant om mee rond te rijden in België met al die snelheidsremmers, bulten en putten. De carrossiers wrijven in hun handen.
  • Joke Weyts

    2 jaar geleden
    Piet Devlieger, het is daarom dat je V12 Ferrari’s á la model 612 voor 30.000€ op de tweedehands markt kunt kopen...
  • guy vermeulen

    2 jaar geleden
    Goede investering , van 200000 euro maak je over tien jaar 400000 euro.
  • serge perot

    2 jaar geleden
    Volgens wat we de laatste dagen allemaal gehoord hebben... Hoog tijd om er eentje te bestellen ! ... Tegen dat onze renteloze lening op verplichte renovaties is afbetaald, kunnen we hem inschrijven als old-timer, en tuffen dan vrolijk en goedkoop rond ! (rap zijn, want het moet wel eentje met thermische motor zijn ... het e.v. vehikel z'n batterij is dan zeker al wijlen...en waarschijnlijk niet meer vervangbaar wegens uitputting van benodigde grondstoffen )