ANP
Volledig scherm
© ANP

Ajax-kapitein Tadic bezeert edele delen na botsing tegen de paal: “Ben gelukkig sterk tussen mijn benen”

Champions LeagueEen uitgebreide viering zat er niet in. Dusan Tadic had er veel voor over om de gelijkmaker tegen Borussia Dortmund binnen te tikken. De aanvoerder hielp Ajax in de 72ste minuut over het dode punt en had daar een pijnlijke botsing met de paal voor over. “Maar gelukkig ben ik sterk tussen mijn benen”, zei hij lachend na afloop voor de camera van RTL7.

0 reacties

  1. Champions League blijft tot 2027 gratis te zien bij VTM, VRT is alles kwijt
    38

    Champions League blijft tot 2027 gratis te zien bij VTM, VRT is alles kwijt

    De Champions League zal tot 2027 te zien zijn op VTM. De zender breidt zijn aanbod vanaf 2024 zelfs uit naar live wedstrijden op dinsdag, woensdag én donderdag. België blijft zo één van de weinige landen waar de grootste voetbalcompetitie op het open net te zien is. Ook telecomoperatoren Proximus en Telenet haalden de rechten binnen, al zullen de matchen daar dus wel achter de betaalmuur zitten. De VRT moet het de komende drie seizoenen dan weer doen zonder Europese clubwedstrijden.
  2. “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham
    PREMIUM
    3

    “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham

    Real Madrid leek woensdagavond in het Etihad Stadium wel Luton Town. Zonder drie ballen te zien op een hele avond kwalificeerde ‘De Koninklijke’ zich niettemin voor de halve finales van de Champions League. Eén voor allen en allen voor één. Tussen hen een speler van 100 miljoen. Jude Bellingham (20) haalde één van die drie ballen wonderschoon uit de lucht, en liep de andere honderdtwintig minuten als Boer Sjarel over de weide. Het zwart onder de nagels. Iedereen valt in katzwijm voor deze ‘working class hero’. “Hoe oud ben jij, bro?”