Marc Degryse in HLN Sportcast: “Sobol en Nsoki lieten het afweten, ze hebben verschillende cadeautjes uitgedeeld”

HLN SportcastClub Brugge ging gisteren met 4-1 onderuit op het veld van Manchester City. In een nieuwe HLN Sportcast wordt de nederlaag van blauw-zwart besproken. 

8 reacties

  • Evan De Jongh

    3 jaar geleden
    Niet verwonderlijk dat Manchester 4 goals maakt ze hebben Club bijna hele match niet over de middellijn laten komen, elke Brugge speler met de bal werd aangevallen door 3 Engelsen. Het is ook zoals de commentator het gisteren zei, neem alle beste spelers uit de JPL en zet die tegen Manchester en ze verliezen nog met 4 goals verschil of meer, kunt gewoon niet vergelijken Club 35 miljoen transfer, MC 200 miljoen transferbudget, klein verschil maar is tenminste nog echt Belgische ploeg.
  • erik swaegers

    3 jaar geleden
    Ik weet niet welke match jullie gisteren gezien hebben maar heel club kwam tekort op alle vlakken en niet één of twee spelers. Een geluksgoal dat was al dat ze hebben gepresteerd. Noah lang moet op dit niveau presteren vind ik om te kunnen eisen voor een plaats in het Nederlands elftal of ni soms ? En ja onze zogezegde wonderboy Charles die was ni slecht maar te licht , nen dribbel dat niks opbrengt en voor een open goal ni weten met welke voet ge moet trappen dat is te kort komen!
  • Jan Daems

    3 jaar geleden
    Gedeeltelijk akkoord want verdedigen moet ook door de middenvelders gebeuren. Als je als achterspeler 2 aanvallers in bedwang moet houden dan klopt er iets niet. Achteraan waren ze zeker niet bij de les maar ze werden ook in de steek gelaten door een middenveld dat al zo vaak overroepen werd.
  • Jean-marie Van Doren

    3 jaar geleden
    Ze moeten nog veel bijleren in Brugge, zeker diene trainer, heeft veel te lang gewacht om te wisselen.
  • Alex Van der Beke

    3 jaar geleden
    Volkomen correcte vaststelling. Sobol en Nsoki waren ronduit zwak. Vooral over het niveau van Nsoki maak ik me grote zorgen. Ik vrees dat er daar weinig beterschap in zit, jammer. Best ook eens uitkijken naar iemand anders voor de positie van Sobol, want die is toch al vaak ondermaats geweest.