EPA
Volledig scherm
© EPA

Extra coronaprik voor alle gevaccineerde Duitsers

Alle inwoners van Duitsland die al zes maanden geleden tegen corona zijn gevaccineerd, kunnen een extra prik krijgen. De zogenoemde booster komt eerst algemeen beschikbaar voor ouderen, zorgpersoneel en mensen met een zwak afweersysteem. Daarna kan de rest zich opnieuw laten inenten.

8 reacties

  • Dirk Dieleman

    2 jaar geleden
    Zoals het er nu uitziet ben ik zeker dat we elk jaar een of 2 keer een spuitje mogen halen. Met andere woorden, men heeft het gaatje willen dichten dat druppelde met een duimspijker, daardoor zitten we nu met een overgelopen emmer die ze er onder hebben gezet en in plaats van het professioneel te dichten blijven ze dweilen!
  • heinz wolf

    2 jaar geleden
    Ik ben 78, heb mijn 2de prik op 14.05.2021 gehad. met een goede planning zou ik nu reeds een uitnodiging voor mijn 3de moeten hebben. Het zal wel nog eventjes duren!
  • Paul Busschodts

    2 jaar geleden
    In duitsland zijn 4000 bedden weg door gebrek aan personerl.Waar zijn ze naartoe na de verplichting.Weg uit de zorg.Blijkt hier ook te zijn .Zorgverlenrrs weg en geen bedden meer nogal logisch .Geen personeel geen zorg
  • Jan-piet Janssens

    2 jaar geleden
    En waar is het wetenschappelijk bewijs dat een boosterprik ook maar iets uithaalt? Ik dacht dat de wetenschap het laatste woord kreeg in deze covidsaga
  • Jean-Michel Meertens

    2 jaar geleden
    En in België zijn ze nog aan het nadenken…. En waar blijft de verplichte vaccinatie voor de zorgsector? Ook aan het nadenken want het ligt gevoelig… en in het buitenland kan dat allemaal zonder problemen ingevoerd worden. Waar zijn onze politiekers mee bezig?