Geert Van Immerseel en Nicolas Dekeijzer in de jachthaven van Puerto Colon. Met 24seven lanceren deze twee Vlamingen de eerste 'luxury lifestyle concierge service' op Tenerife. Vrij vertaald: de rijksten der aarde een topvakantie bezorgen door ze in luxe te laten wentelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Van Immerseel en Nicolas Dekeijzer in de jachthaven van Puerto Colon. Met 24seven lanceren deze twee Vlamingen de eerste 'luxury lifestyle concierge service' op Tenerife. Vrij vertaald: de rijksten der aarde een topvakantie bezorgen door ze in luxe te laten wentelen. © Joel Hoylaerts / Photonews

Deze Vlamingen willen rijksten der aarde topvakantie bezorgen op Tenerife: “David Guetta boeken voor een privéfeestje? Geen probleem”

Biertjes aan 1 euro, een dagmenuutje voor 9,90 euro: in Tenerife kun je nog steeds relatief goedkoop op vakantie. Maar de voorbije jaren is het luxesegment er ook stevig in opmars. Twee Vlamingen lanceren nu een service voor de rijksten der aarde: voor enkele tienduizenden euro’s laten ze miljonairs in luxe wentelen. “Prachtige villa’s, de duurste wagens of jachten: alles is hier aanwezig, maar tot nu bundelde niemand al dat schoons in één portefeuille.”

18 reacties

  • Bart Timperman

    2 jaar geleden
    Deze trend zie je overal verschijnen, luxe en soms zelfs decadente vakanties voor de rijken en superrijken, terwijl meer en meer mensen moeite hebben om het hoofd boven water te houden. M'n zou beter vakanties organiseren voor deze groep mensen die nooit eens weg kunnen.
  • Ton Erden

    2 jaar geleden
    Je had beter een resort voor de armen ze zijn met meerdere dan de rijke snobs
  • Zupi De Knop

    2 jaar geleden
    Iedereen kan David Guetta boeken, daar heb je geen tussenpersoon voor nodig die gewoon nog wat bijtikt aan de factuur. Die mannen leveren niks exclusief, enkel zaken die al voor iedereen voorhanden zijn.
  • Eric Vercouillie

    2 jaar geleden
    Blij dst sommigen nog geld hebben voor extra vaganza levenssteil .K,zal wel verder doen met mijn armoeloontje
  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Het is wel het moment op zoiets onder de aandacht te brengen. Veel mensen zijn nog niet bekomen van al die klimaat maatregelen en of ze dat allemaal gaan kunnen betalen en dan dit contrast. Rijke mensen zullen allemaal wel voor het klimaat zijn, voor hun geeft het niet dat ze eventjes 50.000,- Euro moeten uitgeven aan hun woning of een elektrische auto.