Stilaan crisis bij Antwerp, druk op Priske groeit: “Maar het draait niet om mij”

AntwerpMogen we stilaan de crisis afroepen bij Antwerp? Na een reeks mindere prestaties in de competitie, de bekeruitschakeling tegen Westerlo en nu de bijna-uitschakeling in Europa zal voorzitter Paul Gheysens zich weleens achter de oren krabben. Automatisch komt trainer Brian Priske meer onder druk te staan. “Ik snap dat er nu vragen over mijn positie worden gesteld, maar het draait niet om mij”, aldus Priske.

7 reacties

  • Miguel Schepens

    2 jaar geleden
    Te weinig supporters om hen op te laden! Zoals verleden wedstrijd in de competitie.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Je kan van een club niet ineens een topclub maken (RAFC). Je kan van een speler ook niet ineens top coach maken (RSCA). Het is een proces met vallen en opstaan. Van amper iets te betekenen hebben in de CL naar punten pakken en dan moet die volgende stap weer komen en waargemaakt worden (FCB). Geen enkele speler is een heel seizoen top. Een evenwichtige kern uitbouwen. In Belgie zetten verschillende ploegen allemaal stapjes op hun eigen ladder naar beter en zo komen we er wel...
  • Dirk Willems

    2 jaar geleden
    Ik heb zo'n voorgevoel dat Priske zijn valieske kan klaarmaken om te vertrekken. Ze zullen bij Den Antwaarp niet zo lang talmen dan bij die Brusselse club waar eene Vinni ook maar blijft knoeien.
  • Loran Vermand

    2 jaar geleden
    Hij gaat vol voor kampioenschap, alles is vegeten en vergeven.
  • Sven Stolk

    2 jaar geleden
    PRISKE buiten. En direct