“Zeggen dat hij uit elke bal het maximale haalde is te veel lof”: Degryse haalt in HLN Sportcast werkpunt voor De Ketelaere aan

Champions LeagueOpnieuw een sterke prestatie in de Champions League, weer in de selectie van de Rode Duivels: Charles De Ketelaere raast maar door. In HLN Sportcast bespreken Jonas Decleer, Marc Degryse en Gilles Mbiye Beya de groeimarge van de 20-jarige aanvaller en vooral Degryse ziet nog een punt waar ‘CDK’ progressie kan boeken.

9 reacties

  • Carol Vander Cruyssen

    2 jaar geleden
    André en Alexander: ofwel zijn jullie héél jong, ofwel hebben jullie het voetbal nooit gevolgd. Samen met Nilis, was De Gryse de beste voetballer uit de jaren 90. En als CDK een even grote carrière als beide vernoemde spelers gaat kunnen uitbouwen, zal hij heel tevreden mogen zijn. Het wordt tijd om te stoppen om CDK buitenproportioneel op te hemelen.
  • Freddy Dekeersgieter

    2 jaar geleden
    Mark heeft, zoals vaker, gelijk. Natuurlijk zullen betere voetbalkenners er hier een andere mening op na houden.
  • André Vermaelen

    2 jaar geleden
    Het is in ieder geval een betere speler dan Degryse ooit geweest is.
  • Stroobants Alexander

    2 jaar geleden
    Degryse zal eens zeggen hoe het moet, terwijl hij in zijn tijd ook geen groot licht was.
  • Voets Paul

    2 jaar geleden
    De speler is veel te veel overroepen als hij zo goed is als zijn trainer beweert zou hij niet zoveel kansen laten liggen !!
  1. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.
  2. “Zélfs als ze niet geweldig voetballen, gebeurt er altijd iets moois”: het succesverhaal van PSV, niet af te stoppen in Nederland én Europa
    PREMIUM
    2

    “Zélfs als ze niet geweldig voetballen, gebeurt er altijd iets moois”: het succesver­haal van PSV, niet af te stoppen in Nederland én Europa

    In Eindhoven is er eentje op recordkoers. PSV won dit seizoen al vijftien keer op rij in de competitie, da’s twee zeges verwijderd van het clubrecord. Inmiddels plaatste het zich voor de achtste finale in de Champions League. HLN trok vorige week naar de wedstrijd PSV-Heerenveen, naar the place to be, om de hype in het Nederlandse voetbal te beleven. Over de vijfsecondenregel, Ruud Gullit en het adagium van Cruijff. “En dan is er natuurlijk Noa Lang…”