Moeder van dood aangetroffen baby in vijver natuurdomein Willebroek is 17-jarig meisje

WillebroekIn natuurdomein Broek, in Blaasveld bij Willebroek, heeft een wandelaar zaterdag het levenloze lichaam van een pasgeboren meisje aangetroffen. De moeder van de baby is intussen geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket aan VTM NIEUWS. Het gaat om een 17-jarig meisje. Later vandaag geeft het parket meer informatie.

  1. “De foto op de fles is bijna mooier dan ik ben”: Het Paradijs viert 10 jaar Bellemadam Myriam met champagne
    PREMIUM

    “De foto op de fles is bijna mooier dan ik ben”: Het Paradijs viert 10 jaar Bellemadam Myriam met champagne

    “Gewoon een zalige dame.” Het Paradijs heeft vrijdag Myriam Sips (69) gevierd omdat ze tien jaar Bellemadam van Mechelen is. Daar kon een ‘coupke’ champagne niet bij ontbreken. “Ze is meer dan een stadsomroeper, ze is een icoon en een legendarisch iemand in Mechelen”, loofde initiatiefnemer Marc Van Camp. En de Dijlestad zal niet snel zonder haar geliefde bellemadam vallen, want Sips is niet van plan om haar bel snel aan te haak te hangen.
    Mechelen
  2. Personenwagen, gereedschap en laptop gestolen tijdens inbraken in Puurs-Sint-Amands en Mechelen

    Personenwa­gen, gereed­schap en laptop gestolen tijdens inbraken in Puurs-Sint-Amands en Mechelen

    Politiezone Rivierenland maakt melding van verschillende diefstallen op het grondgebied. De feiten vonden plaats tussen vrijdag- en zaterdagochtend. In de Rijweg van Puurs-Sint-Amands werd er uit een tuinhuis gereedschap gestolen. In diezelfde straat werd er nog in een bestelwagen, die geparkeerd stond op de weg, ingebroken. Er werd uiteindelijk niets gestolen, maar de deur van het voertuig liep wel schade op. In Mechelen werd er een laptop uit een geparkeerd voertuig langs de Postzegellaan gejat. In de Maurits Sabbestraat ging men dan weer aan de haal met een personenwagen die geparkeerd stond in een garage, dit nadat er werd ingebroken in de woning.
    Puurs-Sint-Amands, Mechelen