Joeri Peeters
Volledig scherm
PREMIUM
© Joeri Peeters

Met Miss België in Ethiopië (deel 2): bezoek aan geboortehuis, weeshuis en begraafplaats van mama: “Deze trip naar mijn roots heeft me sterker gemaakt”

De eerste ontmoeting met haar vader in 15 jaar was nog niet verwerkt of Kedist Deltour trok verder op zoek naar haar roots in Addis Abeba. Daar, in de drukke hoofdstad van Ethiopië, groeide de huidige Miss België op tot ze op haar tiende geadopteerd werd. Reporter DIETERT BERNAERS trok zaterdag mee naar haar geboortehuis, naar het weeshuis waar ze een jaar verbleef en naar het graf van haar moeder. Het werd opnieuw een dag vol emoties.

4 reacties

  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Pure show. Als zulke ontmoetingen gemeend zijn worden de fotografen geweerd.
  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    @Lieve Van den Berghe heb jij een glazen bol in huis. Want zo te zien kan jij de toekomst voorspellen van mensen dat je niet kent. Echt een rot opmerking van je! Respect Kedist dat je je roots opzoekt, nooit je Roots verloochenen voor anderen. Wees trots op je afkomst! Je bent een mooie dame.
  • Louis de Gres

    2 jaar geleden
    Ik heb hier maar één woord voor RESPECT
  • Lieve Van den Berghe

    2 jaar geleden
    Ze heeft geluk dat ze geadopteerd is anders had haar toekomst er heel anders uitgezien veel respect en dank aan de adoptie ouders