Bloemen, streepjes en pastel: de girly favorieten van de Billie-redactie

In hun hart zijn de Billies echte meisjes gebleven: een jurkje met strepen, eentje met bloemen, schattige diertjes of een pastelblauwe mantel … Billie is er gek op.

samenstelling Veronique Nolens

Zeg het met bloemen

Ann, eindredactrice: “Ik heb een zwak voor de combinatie rood-wit-blauw, en altijd een plekje in mijn kleerkast voor lange jurken met een mooie pasvorm zoals deze.”

Rixo London, 345 euro

rixo.co.uk

Goed en goedkoop

Eva, lay-out: “Deze mascara werd in Billie geprezen als goed en goedkoop. Dus nam ik de proef op de som! Echt: dit ultrafijne borsteltje werkt zeer precies, klontert niet en loopt niet uit. Nooit meer dure mascara’s uit de parfumerie voor mij. Deze is minstens even goed.”

Lash Define Skinny Mascara, 3,99 euro bij Kruidvat

kruidvat.be

Warm pastel

Veronique, coördinatie: “Mama, jij kiest altijd opnieuwe een saaie zwarte mantel uit, probeer eens wat kleur.” En ja, ze heeft gelijk, een beetje kleur mag wel. De mantel is van wol, dus nog lekker warm ook.”

129 euro, Zara

zara.com

Klassieke ketting

Ann, eindredactie: “Niet hip, niet opvallend, gewoon klassiek en tijdloos: deze ketting stond al lang op mijn lijstje.”

49,95 euro, Ralph Lauren

Zalando

Allemaal marmotjes

Hanne, redactrice: Change of plans: na lang twijfelen wordt dit wellicht het eerste pakje dat mijn dochter zal dragen na de geboorte. Superzacht en met schattige marmotjes.”

Petit Bateau, 39,90 euro

petit-bateau.be

Catwalksneakers

Lien, redactrice: “Nee, ik ben nog altijd geen fan van sneakers, maar omdat het voor mijn lief soms toch wat meer vooruit mag gaan waag ik er mij nog eens aan.”

Venice Sneakers Saint Laurent, 375 euro

ysl.com

Stoere trui-jurk

Lien, redactrice: “Kinderen heb ik niet, maar dat wil niet zeggen dat ik de dochter van mijn beste vriendin geen cadeautje mag kopen. Deze leuke trui-jurk trok mijn aandacht en hangt binnenkort in een al even schattige kleerkast.”

Gebreide jurk H&M, 17,99 euro

www2.hm.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer